Десислава Иванчева не е получавала хормоналното си лечение, чрез което

...
Десислава Иванчева не е получавала хормоналното си лечение, чрез което
Коментари Харесай

Десислава Иванчева съди сливенския затвор

Десислава Иванчева не е получавала хормоналното си лекуване, посредством което се управлява размерът на микроаденомът на хипофизата ѝ (туморно образувание), повече от шест месеца. Това оповестиха от неправителствената организация „ Зелен Младост “, представени от

За този интервал аденомът е повишен.

В Софийския административен съд се гледа делото на Десислава Иванчева, който съди пандиза в Сливен за влошеното си здравословно положение и неглижирането от страна на служители на пандиза на здравословните ѝ проблеми и неналичието на лекуване.

След интервенция на Омбудсмана и дълга връзка на медицински експерти от институцията към нея, в последна сметка Иванчева е получила нужното ѝ хормонално лекуване.

Впоследствие тя бе пусната за проучване и лекуване на затруднено дишане. Оказало се, че наказаната за корупция някогашна кметица е развила астма, която евентуално е добита от влажни пространства с плесен и плесени в ареста.

" Деси към този момент е с така наречен помпичка. Състоянието ѝ би трябвало да се следи регулярно, само че мъчно и постепенно стига до нужните ѝ експерти. Лечението на разтърсените ѝ зъби също е прекратено. Деси е застрашена да остане без доста зъби още на 50-годишна възраст “, декларират още от организацията.

Десислава Иванчева е наказана за рушвет на шест години затвор, 12 хиляди лв. санкция и отнемане от право да заема управителна държавна и общинска служба за осем години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР