Деси Тенекеджиева и младият актьор от Народния театър Димитър Николов

...
Деси Тенекеджиева и младият актьор от Народния театър Димитър Николов
Коментари Харесай

Българи приковаха погледите на филмовия фестивал в Рим

Деси Тенекеджиева и младият артист от Народния спектакъл Димитър Николов приковаха погледите на аления килим за откриването на филмовия фестивал в Рим, който продължава до 27 октомври. Двамата бяха публични посетители на един от най-бляскавите кинофоруми в света и имаха опция да се срещнат с сътрудниците си Едуард Нортън, Джон Траволта, Бил Мъри, Виола Дейвис, Етан Коен, Мария Грация Кучинота, които също бяха част от елитното събитие.

Родните артисти дадоха голям брой изявленията на италиански и британски език, гледаха поредност от филми и обмениха скъпи контакти с продуценти и режисьори, измежду които и носителят на " Златна палма " в Кан Хироказу Коре-еда.

Впечатляващите рокли за аления килим на кинофестивала на Деси Тенекеджиева са дело на английския фешън бранд Kolchagov&Barba, където дизайнер е българинът Светослав Колчагов, работил дълги години за Вивиан Уестууд.

Гостуването на Димитър Николов в Рим е по покана на Освалдо де Сантис - дълготраен президент на Twenty Century Fox Италия, и на интернационалния кино съветник Ива Иванова. Пътуването е измежду специфичните призове, които надареният артист получи персонално от тях през април, печелейки Голямата премия за " Полет в изкуството " на фондация " Стоян Камбарев ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР