Деси Стоянова реагира леко нервно на поредната странност, която разкри

...
Деси Стоянова реагира леко нервно на поредната странност, която разкри
Коментари Харесай

Деси Стоянова смъмри новия си колега, накара да го потъне от срам в ефир

Деси Стоянова реагира леко нервно на следващата чудноватост, която разкри в ефира на bTV сътрудника ѝ Петър Дочев. Той разгласи, че е огромен фанатик на тематика писане на писма на хартия и изпращане на картички.

„ Даже имам щемпел с восък! “, съобщи гордо артистът.

Деси Стоянова не устоя и възкликна: „ Ти си доста ретро! “

Водещата очевидно не може да свикне със странните ползи на Дочев, който се обрисува като цялостната диаметралност на остарелия ѝ екранен сътрудник Сашо Кадиев. Тя подсети, че досега в ефир е схванала за това, че Петър пуши лула, снима със остарял фотоапарат „ Зенит “. За разлика от Кадиев, който беше луд в новите технологии, очевидно новата ефирна половинка на Деси е втренчен по-скоро в предишното, пише vihrogon.bg.

Шеф Таралежков, който е седмичен коментатор в „ Преди обед “ пък показа различен забавен аспект на хартиените писма и картички.

„ Много ме нервира, че в UK отбиват номера с картичка. Може да имаш рожден ден и да получиш единствено една картичка “, изясни кулинарният занаятчия. Той се появи на екран с много впечатляващ пуловер, който самичък по себе си способства за странната атмосфера в студиото.

Другият седмичен коментатор, актрисата Ели Скорчева пък изпадна в буйна рецензия на цялото човечество.

„ Човекът е микроб, животните убиват, с цел да се наядат, а индивидът разхищава тотално. Време е да разберем, че не сме венеца на природата. Няма венец на природата! “, това съобщи актрисата, която през цялата седмица показва концепциите си, някои от които са леко спорни.

Зрителите обаче посрещнаха с огромно утвърждение нейното изявление, че в учебно заведение би трябвало да има обособен час по обща просвета. „ Трябва да станем като в Япония. Там децата се учат на другарство, на грижа за животните, на емпатия, преди да стартират да учат другите предмети “, зави Ели Скорчева в едно от изданията на „ Преди обед “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР