Деси Радева отново с тоалет на Невена Николова, първата дама

...
Деси Радева отново с тоалет на Невена Николова, първата дама
Коментари Харесай

Деси Радева в приказен тоалет на приема по случай 3 март СНИМКИ

Деси Радева още веднъж с тоалет на Невена Николова, първата дама впечатли с елегантна визия на 3 март
Деси Радева се появи на лъскавия банкет по случай националния празник 3 март в блестящ тоалет на бг дизайнерката Невена Николова. На блестящото събитие, което се организира във Военния клуб първата дама бе извънредно елегантна с дантелената си рокля в цвят екрю.
Деколтето й бе кръгло, а дължината на розкроената пола съгласно протокола бе под коленете. Талията на президентшата бе подчертана от кройката като в допълнение бе завършен и необятен колан. Госпожа Радева бе съчетала тоалета си със златисти токчета, косата й бе прибрана на тила в кок и не носеше никакви бижута по себе си, предават от електронното издание life.dir.bg.

В тази същата рокля видяхме първата дама за първи път по време на визитата на президентското семейство при краля Йордания Абдула II в двореца му в Аман през предходната година.
Похвален факт е, е че Деси Радева избира към този момент виждан тоалет. Като по този начин показва отношение към еко аспекта на модата. А също по този начин демонстрира по какъв начин една и съща дреха може да се облече както за дневен по този начин и за вечерен мотив, разясняват хора от екипа на дизайнерката.
С рокли на Невена Николова напоследък се появяват доста международни звезди. Като да вземем за пример Ел Макферсън на Виенския бал в операта на австрийската столица. Както и бившето гадже на Григор Димитров – Никол Шерцинегер преди двайсетина дни.

Тоалетите на първата ни дама Десислава Радева се наблюдават под лупа при всяко публично събитие. И постоянно провокират полярни мнения.
„ Те се сортират по отношение на събитието и протокола, което посещава “, съобщи пред bTV топ дизайнерката Невена Николова.
„ Тоалетите за Деси Радева ги върша в подтекст.
Обръщам внимание на точното. Например роклята с дантелите беше правена за Брюксел, в този район на Франция има особено отношение към дантелата, по тази причина избрахме този материал за там. Мисля, че съумяваме да отиграем другите обстановки. Такъв беше и казусът на роклята за Бъкингамския замък, където, аз настоявам, че кралицата толкоз усмихната не се е появявала “, показа Николова.

На модел на дизайнерката неотдавна се довери и известната английска актриса Елизабет Хърли, която избра рокля за празненство за половинката на Елтън Джон.
Невена описа, че и за друга известна персона, която носи нейни рокли – Сара Фаберже – единственият директен правоприемник на семейството Фаберже, известна с бизнеса си с бижута.
Дизайнерката счита, че границата сред сезоните, висша вода и улична мода става все по-незабележима.
„ Цветовете за идната година не са тези, които чакаме или по-скоро са топли и неутрални, смесващи се цветове, които могат да се носят в свободна интерпретация “, разяснява Невена.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР