Деси Добрева се е разделила с мястото на водеща в

...
Деси Добрева се е разделила с мястото на водеща в
Коментари Харесай

Секира в БНТ, драмата е пълна: Деси Добрева като Драго Чая

Деси Добрева се е разделила с мястото на водеща в Българска национална телевизия единствено 2 месеца откакто за пръв път излезе на екран в новото предаване „ Музика безкрай”. Продуцентите взеха решение да сменят формата, обясниха пред „ Уикенд” източници от малкия екран. Шоуто към този момент е без водещ и съставлява общоприет концерт пред аудитория. Рокадата прилича случката с Драго Чая, която озадачи публиката.

„ Много от вас ме питаха за какво не ме виждат в предаването „ Музика безкрай”, обърна се Деси Добрева към своите почитатели в обществените мрежи. За да отговори на този въпрос, тя записа специфичен клип, в който изясни, че е жива и здрава, само че към този момент не е тв водеща, защото форматът на предаването е изменен от музика онлайн с детайли на ток шоу в мини концерт. Самата Деси била „ в цветущо положение и настроение”, а отсъствието й от Българска национална телевизия не я тормозило. Тя възнамерявала скоро да пусне нова ария, тъй че още веднъж щяла да е с почитателите си посредством радиото и малкия екран, само че в ролята, в която те я познават от много време, а точно – като певица.

Симпатичната русокоска е излязла за финален път на сцената на „ Музика безкрай” преди цели 3 седмици, сподели инспекция на „ Уикенд”. Тогава посетители в предаването са били братя Аргирови. След това са излъчени гостувания на Маргарита Хранова и „ Акага”, само че никой не се е впечатлил, че са били без водещ. Едва предишния понеделник в общественото пространство се заприказва, че Деси към този момент не е на екран. Това стана, откакто самата певица разгласява в обществените мрежи упоменатия клип. Фактът, че отсъствието й не е било видяно по-рано, самичък по себе си потвърждава, че някогашната вокалистка на „ Ку-ку бенд” не е предизвиквала кой знае какъв интерес измежду феновете. Следователно фактически е имало потребност от смяна в шоуто, различен е въпросът дали генералното премахването на водещия е било най-подходящото решение. „ Тъй като предаването е ново, в него се вършат непрекъснати промени, пробват се разнообразни разновидности, до момента в който се открие най-добрият”, обясниха от Българска национална телевизия.

„ Музика безкрай” е вътрешна продукция на малкия екран. Изпълнителен продуцент е Милен Иванов, който стои и зад други формати и в това време е водещ на фолклорното шоу „ Иде нашенската музика”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР