Деси Димитрова знае, че трябва да изглежда супер фит и

...
Деси Димитрова знае, че трябва да изглежда супер фит и
Коментари Харесай

Краката на Бионсе ли? Деси Фотосесията показа уникална форма

Деси Димитрова знае, че би трябвало да наподобява супер фит и поддържана, с цел да бъде известна и сполучлива, а бранодевете да желаят тя да популяризира продуктите им. Е, хубавицата се поддържа и за своето лично самочувствие и здраве, само че едно не може да ѝ се отхвърли - наподобява сносно.

Красавицата неотдавна театралничи в Instagram от леглото си, като сподели невероятни крайници, а на стори сподели също, че са много стегнати и завършени. На Деси напряко биха завидяли някои от девойките в " Игри на волята ", които се славят с добра физика.

Есента за нея минава много динаминчно тази година. Моделката направи една обиколка на обичаната си Гърция, където върви много постоянно. Тя показва стилни тоалети, с които се е вписала съвършено измежду есенните багри на съседската ни столица. Там обаче Деси не е била сама, а със сестра си. 

След това последва и ново странствуване, само че този път до красивата австрийска столица Виена, където е била на шопинг (какво друго да прави!?). Е, въпреки всичко е посетила и някои от културните забележителности на града, измежду които двореца Белведере.

Изображение: https://www.instagram.com/desi_dimitrov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР