Десетки ученици пред автобус на градския транспорт. Учениците колкото за

...
Десетки ученици пред автобус на градския транспорт. Учениците колкото за
Коментари Харесай

Страшно блъскане на пловдивски ученици за рейс! Майка потресена ВИДЕО

Десетки възпитаници пред рейс на градския превоз. Учениците що се касае за три рейса, а рейсът, несъмнено, е един. Снимка от транспортните усложнения на учениците от Руската и Английската показа жена в мрежата.

На фрагмента виждаме децата, които пробват да се качат в автобуса, преди местата да свършат. Те даже са стигнали до спирката пред новата постройка на ПУ. Това е всекидневие за някои възпитаници, които избират да вървят пешком по няколко спирки, а други някак съумяват да заемат място в претъпканите транспортни средства.

Жената демонстрира и друга позиция за обстановката. Дарина Христова приканва родителите да предпазят някак децата, които се блъскат край транспортното среддство, а съгласно нея това може да докара до случай.

" Това го оставям тук. С вярата повече родители да го видят и да предпазят поколението си. Това е ужасно боричкане за рейс, без въобще да помислят, че рейса може да ги нарани. Не мисля, че водачите са длъжни да ги защищават! Благодаря авансово ", написа Дарина Христова.

Много пловдивчани означават, че сходен проблем няма да има, в случай че има повече автобуси в избрани часове.
" Като виждам картинката ми се коства, че виждам един рейс и възпитаници за най-малко три рейса. Е, какво вършим тогава? Учениците ли са отговорни? ", написа Мария Хараламбова.  " Ако има повече рейсове в час пик, нещата ще наподобяват друго ", отбелязва Дориана Гошева.
Друга дама споделя видео от друга сходна обстановка. Този път тя се развива на автогара Филипово.



Отново възпитаници пробват да заемат място в рейс, а блъсканицата е налице. Никой обаче не желае да изпусне транспорта и да чака идващия. Някои от децата дефинират обстановката като " Битката при Одрин ".

Транспортни проблеми имат и пътуващите по други сектори.

Преди дни ви разказахме за затруденията, които изпитват хората на път към Асеновград. Тогава жител показа фотография на цялостен автобус, в който имаше и доста правостоящи. Други даже взеха решение да провеждат подписка за още един автобус по направлението.

Припомняме, че в първия образователен ден, след обява на асеновградчанка в обществените мрежи, повече от 200 души подкрепиха идеята да се направи подписка за по-късен рейс от града под тепетата, където учат и доста деца от Асеновград.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР