Десетки пътници не са били допуснати да излетят за Великобритания

...
Десетки пътници не са били допуснати да излетят за Великобритания
Коментари Харесай

На Летище София не пуснаха пътници да излетят за Великобритания, нямали резервиран хотел за карантина

Десетки пасажери не са били позволени да излетят за Англия от Летище Сеофия тази заран, тъй като нямат запазен хотел, където да карат десетдевна карантина. Това описа Ирини Зикидис на своята Фейсбук.
Припомняме, че мярката на Острова в края на предишния месец, само че тя не визира идващите от България, защото.
Според думите на Зикидис опитите на пасажерите да обяснят, че десетдневната карантина важи единствено за идващи от 33 страни, оповестен на страницата на английското държавно управление, са били посрещнати с " На мен инструкциите ми са такива ".
" Дори фактът, че пасажерите отвориха и демонстрираха аления лист, в който България НЕ попада, не съумя да убеди дамата, показала се като супервайзър. Репликата й беше " Аз всеки ден смъквам по 50 пасажера, тъй като нямат хотел " ", добави описа си тя.
Публикуваме цялостния роман на Зикидис без редакторска интервенция:
Летище София / Sofia Airport, Sofia Airport Terminal 1,
Тази заран десетки пасажери не бяха позволени да излетят за Англия, тъй като " нямат запазен хотел, където да карат десетдневната карантина ".
Опитите на пасажерите да обяснят, че десетдневната карантина важи САМО за идващи от 33 страни (предимно от Африка) от аления лист, оповестен на страницата на английското държавно управление, бяха посрещнати с " На мен инструкциите ми са такива ".
Дори фактът, че пасажерите отвориха и демонстрираха аления лист, в който България НЕ попада, не съумя да убеди дамата, показала се като супервайзър. Репликата й беше " Аз всеки ден смъквам по 50 пасажера, тъй като нямат хотел ". На нейна помощ се притече друга дама, която съобщи, че " България от тази нощ е в аления лист " - можете да си визиите какво беше смайването от тая нечувана нелепост на всички, които в този миг бяха отворили въпросния лист, където България НЕ попада.
Стискайте палци, " тези 50 души дневно " да не си потърсят правата по правосъден ред, за това, че заради липса на професионализъм и пълномощия, са били ощетени финансово от вашите чиновници.
Прилагам на уеб страницата на английското държавно управление, в който България НЕ попада. Нито от тая нощ, нито от преди седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР