Десетки китки цветя и съобщения бяха оставени пред директорите на

...
Десетки китки цветя и съобщения бяха оставени пред директорите на
Коментари Харесай

Погребален дом, където полицията премахна 35 тела и „човешка пепел“, има поставени цветя на местопроизшествието

Десетки китки цветя и известия бяха оставени пред шефовете на погребението в Хъл, където полицията отстрани 35 тела и хипотетична човешка пепел в нахлуване.

Полицията на Хъмбърсайд беше предизвестена до Legacy Independent Funeral Directors предходната седмица по отношение на „ угриженост за грижата за умрелия “. Кордоните остават в действие в клоновете на компанията на Hessle Road и Anlaby Road в Хъл и в Бевърли. Полицията сподели, че " количество от това, което подозираме, че е човешка пепел ", също е отстранено от някогашния обект.

Оттогава клонът на Anlaby Road е заварден с дъски, като висящите кошници са съборени и в този момент са на пода, при хипотетична вандалска офанзива. Същият клон отстрани брандирането си от витрината си, което разкри предходното означение на несвързания, остарял магазин Time & Motion, затворен през 2018 година 46-годишен мъж и 23-годишна жена бяха задържани по съмнение за попречване на законно и почтено заравяне, машинация посредством погрешно показване и машинация чре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР