Десетки жени са били манипулирани в чат групата на Андрю

...
Десетки жени са били манипулирани в чат групата на Андрю
Коментари Харесай

„Трябва да я накажеш“: Фенове на Андрю Тейт получавали бърз курс по манипулиране на жени

Десетки дами са били манипулирани в чат групата на Андрю Тейт War Room да изкарват пари със полови услуги и представления пред камера. Това демонстрира следствие на Би Би Си, както и известия сред членове в групата, с които разполага медията.

Според вътрешните чатове минимум 45 дами са били подложени на грууминг (тактика при насилниците за последователно „ ухажване “ и увещание в полова експлоатация) в интервала от март 2019 до април 2020 година От изданието показват, че тоталният брой на жертвите евентуално е доста по-висок

Андрю Тейт и екипът му отхвърлят всички обвинявания и показват, че чатовете от следствието на Би Би Си са „ следващ опит в представянето на историята едностранчиво “.

Румънската прокуратура е събрала над 300 страници доказателства против известния инфлуенсър и брат му Тристан

Предупреждаваме, че част от информацията в този материал е притеснителна. Използвани са и нецензурни думи.

Новото следствие на Би Би Си, озаглавено „ Андрю Тейт: Човекът, който омайност света “ е съсредоточено върху 12 000 страници криптирани известия в „ Телеграм “, които членове на War Room са си разменяли в този интервал.

Според определението на Андрю Тейт чат групата е „ място за могъщи мъже и тези, които желаят да се учат от тях “. Достъпът до чат групата става с абонамент, който възлиза на 8000 $ годишно.

Снимка: Reuters

„ War Room учи на дисциплинираност, мотивация и самочувствие. Тя дава на потребителите достъп до хиляди експерти от целия свят, като предизвиква това всеки да поема отговорност за дейностите и изборите си “, написа в публично известие от Андрю Тейт.

Изтеклите онлайн чатове обаче рисуват напълно друга картина. Членовете на групата били обучавани посредством така наречен PhD курс или Pimpin’ Hoes Degree по какъв начин да убеждават дами в секс работа. Потребителите били инструктирани какво да вършат от „ генерали “, които им давали препоръки за всяка стъпка в грууминг процеса.

Той закупи популярност, като популяризира „ свръхмъжествен “ и „ свръхлуксозен “ метод на живот

Всичко започвало с сантиментално предложение и обезчестяване на дамата, след което прочувствена операция и обществена изолираност за дамите преди да ги накарат да извършват секс подиуми през уеб камери. Повечето пари отивали за мъжете, несъмнено.

Разследването на Би Би Си открива няколко основни настоящи лица в чат групата, като от тях най-известен е консуматор с име Иги Семелвайс. Той е посочен като „ водач и водеща интелектуална мощ “ в чат групата.

Снимка: Reuters

Медията разгласява и известия, които са разменяни сред потребителите:

Целта е съзнателно да понижим вниманието към нея, с цел да забележим дали ще ни подгони. След това я каним на кафе, с цел да проверим дали е склонна да заплати за напитката и да ни сервира.

Постепенно започваме да отстраняваме цялата прочувствена поддръжка от живота ѝ.

Наказваме я за прегрешенията – същински или измислени – с това да я накараме да си татуира името ни, да напусне фамилния си дом, да се реалокира в друга страна или да се съблича пред камера.

Караме я да ни намира още девойки. Ескалираме, ескалираме, ескалираме.

В някои от известията има и разкази за физическо принуждение. Един от потребителите написа, че момиче се е оплакало от половата работа, която е вършела. В отговор на това той я блъснал с клавиатурата. „ Тя влезе в оная стая и работи 7 часа без спре “, приключва самодоволно потребителят.

Сред конфискуваните активи има мотори, часовници и огромни суми в пари няколко валути

Свидетелите описват същите детайлности

Би Би Си съумява да откри и две дами, които настояват, че са експлоатирани от членове на известната чат група. Въпреки, че живеят на хиляди километри една от друга, историите им са съвсем идентични, което демонстрира, че тези мъже съблюдават една и съща тактичност – тази на War Room.

И двете дами споделят, че са вярвали, че това е сантиментална връзка. Постепенно те почнали да ги манипулират в извършване на секс за пари – тактика позната като „ методът на любовчията “.

Често употребявали секс за операция.

Снимка: Reuters

Жените били изолирани от семейство и другари и трябвало да извършват разнообразни унижаващи задания, с цел да потвърдят своята честност.

Членовете на чат групата описвали тези взаимоотношения като „ подготовка за кучета “.

В друго известие написа:

Тя даже няма портфейл („ Защо ми е необходим, татенце? Не мога да броя така и така “).

Да я изолираш от семейство и другари, от предишното ѝ, е най-хубавото нещо, което можеш да направиш за нея, единствено в случай че поемеш отговорността, че ти си единственият ѝ престиж в живота.

А кой е Иги Семелвайс?

Според източник на изданието потребителят с това име се намира най-високо в йерархията на чат стаята. Неговото име е Майл Сонкин и е работил за Андрю Тейт като началник продажби и маркетинг.

Сонкин е роден в Чикаго и е взел участие в най-малко два публично регистрирани култа. В началото на 2000 развива интерес към извънредно дясното. Запознава се с Андрю Тейт през 2018 година

Той изпраща лист за четене и манифест на всички консуматори в групата. Както и тактичност за обезчестяване и употреба на дами.

Дали присъединяване на Сонкин в незаконната мрежа на Тейт ще повлияе на делото против известния инфлуенсър, следва да разберем.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР