Десетки желаещи чакат да се качат с Дядо Коледа и

...
Десетки желаещи чакат да се качат с Дядо Коледа и
Коментари Харесай

Десетки желаещи да се качат в коледния ретро трамвай с Дядо Коледа и Снежанка

Десетки искащи чакат да се качат с Дядо Коледа и Снежанка в коледния ретро трамвай, който се движи по маршрута от площад " Възраждане " до площад " Журналист " в столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Бисерка сподели пред БГНЕС, че й харесва по какъв начин наподобява коледният ретро трамвай и по думите й всичко, което поддържа коледния дух и чудесата на Коледа, е добре пристигнало за всички дечица и една доста приятна самодейност, която носи наслада на децата.

Даниела, която е схванала, че коледният ретро трамвай потегля в София от обществената мрежа " Facebook ", съобщи пред БГНЕС, че информацията за събитието не е задоволително добре поднесена и още не знае дали й харесва.

" Нито часът съответствува, нито някой знае каква е организацията, като се има поради, че е за поредна година, може идната да е по-добре ", безапелационна е дамата. Синът й обаче е разчувствуван, че ще се вози в трамвая.

Пред екипа на БГНЕС Дядо Коледа и Снежанка пожелаха на всички хора да бъдат живи и здрави, да бъдат щастливи, да имат шанс и каквото си пожелаят, да им се сбъдне. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР