Десетки хиляди привърженици на крайнодясна партия Вокс участваха в демонстрации

...
Десетки хиляди привърженици на крайнодясна партия Вокс участваха в демонстрации
Коментари Харесай

Симпатизанти на испанската крайна десница участваха в антиправителствен протест

Десетки хиляди последователи на крайнодясна партия " Вокс " участваха в демонстрации в няколко града в Испания, в това число в столицата Мадрид, протестирайки против лявото държавно управление на Педро Санчес, което дефинират като държавно управление " на измяната, несигурността и разрухата ", съобщи Франс прес.

Около 25 000 души, по данни на полицията, се събраха на площад " Колон " ( " Колумб " ) в центъра на испанската столица, като скандираха " Санчес, върви си! " и развяваха испански флагове. Демонстрантите избраха тъкмо този площад поради големия народен байрак, който се вее там.

Сантяго Абаскал приказва също за " удвояване на половите похищения от идването на власт на Санчес и на една луда министърка, която с благословията на държавното управление, политическата левица и медиите основава закон, с цел да може в последна сметка изнасилвачите и педофилите да излязат от пандиза ".

Той загатна за влезлия в действие през октомври основен закон против половото принуждение, който като цяло стяга правния боеприпас против изнасилването, само че понижава наказванията за други типове полово принуждение. Тази смяна имаше абсурден резултат - наказани да излязат от пандиза заради понижаване на присъдите им.

" Управляват ни сепаратисти, хора, които не желаят да бъдат испанци, по тази причина съм тук ", сподели 65-годишният някогашен водач на камион Сесар Пейнадо, като означи също, че държавното управление " купува гласове ".

" До гуша ни пристигна от това държавно управление, от законите, които то приема без нужното болшинство и които вършат по този начин, че терористи да излизат от пандиза и изнасилвачи да са още веднъж на независимост ", сподели 58-годишната секретарка Мария Долорес Лопес.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР