Десет договора за финансиране на различни проекти са подписани между

...
Десет договора за финансиране на различни проекти са подписани между
Коментари Харесай

Пазарджик очаква 50 млн. лв. за инвестиционни проекти

Десет контракта за финансиране на разнообразни планове са подписани сред Министерството на районното развиване и Община Пазарджик по Инвестиционната стратегия на държавното управление, оповести кметът Петър Куленски. Предстои сключването на още 5. Общото финансиране за всички ще бъде 50 милиона лв..

Допълнителни средства ще бъдат поискани за обновяванета на Специализираната белодробна болница „ Д-р Никола Пенчев “ и проектирането на подслон за безпризорни животни. Планирано е построяването на физкултурни салони в три учебни заведения - началните „ Васил Друмев “ и „ Васил Левски “ в Пазарджик и ОУ „ Отец Паисий “ в село Говедаре.

Продължава и работата по акцията „ Чиста детска пролет “. Тя планува да се почистят и облагородят детските площадки в града и селата, след което да се поддържат в изрядно положение. Същевременно са изчистени и огромен брой противозаконни сметища край Пазарджик, както и гробищните паркове в Мало Конаре и Ивайло. Градоначалникът прикани хората в общината да не изхвърлят безсистемно отпадъци на нерегламентирани места. Така освен се основават грозни гледки, само че и за почистването се харчат немалки суми, а тези разноски са за сметка на всички данокъплатци.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР