Дерик Чисора гарантира, че ще нокаутира Кубрат Пулев в реванша

...
Дерик Чисора гарантира, че ще нокаутира Кубрат Пулев в реванша
Коментари Харесай

Чисора: Гарантирам ви, че ще нокаутирам Пулев

Дерик Чисора подсигурява, че ще нокаутира Кубрат Пулев в реванша им на 9 юли в Лондон. Това той съобщи на публична конференция през днешния ден в британската столица, проведена от промоутъра Еди Хърн.

Общо в кариерата си Чисора има 32 победи (23 с нокаут) и 12 провали, само че още веднъж акцентира, че постоянно приема най-тежките противници и не се интересува от резултата, колкото от представянето си, с което радва почитателите.

" Какъв е проектът за кариерата ми? Война. И двамата знаем, че това е проектът. Загубил съм толкоз доста борби, само че съм и печелил. За мен няма значение, аз просто желая да се съревновавам освен на кръга, само че и в тренировките в залата.

Още съм гладен и още желая да веселя хората със стила си. Нямам потребност да се одобрявам на някого и да продавам някакъв артикул, който никой не желае. Затова не се вардя в борбите, а се старая да съм атрактивен и да съм в добра форма.

На 9 юли ще стартираме от 13-тия рунд. Предишният съперник на Кубрат не беше на високо равнище, аз съм нещо напълно друго. Феновете ме карат да се вълнувам и от време на време не помня тактиката си преди срещата, а като удари първия гонг ходя на война ".
 Кобрата: Дерек Чисора не се опасява от никого и по тази причина има моя почит
Кобрата: Дерек Чисора не се опасява от никого и по тази причина има моя почит

Какво мога да кажа за себе си, с изключение на, че съм изцяло подготвен, споделя Пулев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР