Дербито от XIX кръг на Серия А Рома – Ювентус

...
Дербито от XIX кръг на Серия А Рома – Ювентус
Коментари Харесай

Дербито Рома - Ювентус пряко по MAX Sport този уикенд

Дербито от XIX кръг на Серия А Рома – Ювентус е гвоздеят в програмата на MAX Sport през този уикенд. Двата тима влизат в мача без право на неточност. “Старата госпожа” е в необикновена за последните сезони роля на догонващ, като всяка загуба на точки може да бъде решаваща в конкуренцията с Интер за първото място. Задачата на Юве обаче няма да бъде по никакъв начин лесна, защото “бианконерите” обичайно имат проблеми при гостуванията си на “Олимпико”. Шампионите нямат победа против Рома във Вечния град от 2014 година, а в последните си 4 гостувания са позволили 3 провали. От своя страна “вълците” заемат 4-та позиция в класирането, само че имат единствено точка задатък пред идващия Аталанта, което прави и битката за зона „ Шампионска лига “ също извънредно оспорвана и задължава Рома да търси триумфа в дуела. Дербито Рома – Ювентус може да гледате директно по MAX Sport 3 в неделя, 12 януари, от 21:45 часа.

Друг трогателен конфликт от Серия А през този кръг, който ще може да наблюдавате онлайн, е срещата сред Интер и Аталанта. Мачът е в събота, 11 януари, от 21:45 часа и ще бъде излъчен по MAX Sport 3. Преди това, още веднъж на честотите на MAX Sport 3, само че от 19:00 часа, ще се изиграе и още един завладяващ дуел от кръга в Серия А – Лацио против Наполи.

Този уикенд MAX Sport ще Ви направи очевидци и на заключителната част от новия народен тенис шампионат ATP Cup. В събота от 02:00 часа е първият полуфинал от конкуренцията, а вторият конфликт във финалната четворка по стратегия би трябвало да стартира в 09:30. Големият край, който ще излъчи първенеца, е в неделя (12 януари) и началото му ще бъде обещано в 09:30 часа българско време. Всички тези дуели може да гледате директно по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР