Дербито на столицата Левски - ЦСКА определено надскочи очакванията и

...
Дербито на столицата Левски - ЦСКА определено надскочи очакванията и
Коментари Харесай

Слаби вратарски намеси лишиха Левски от успех срещу ЦСКА

Дербито на столицата Левски - ЦСКА несъмнено надскочи упованията и се трансформира в голов фест, завършвайки 2:2 след страховит мач от страна и на двата тима.
Стартът на мача беше в действителност страховит, откакто още в 8` Давид Яблонски вкара 6-ия си гол за сезона, вкарвайки след познатата композиция с Жорди Гомес от корнер. Защитникът на " сините " беше изтърван от Николай Бодуров.
" Червените " обаче обърнаха единствено 6 минути по-късно. Тиаго Родригес стреля на два пъти от 15 и 25 метра, като и в двата случая капитанът на Левски Божидар Митрев не се намеси ловко и беше с съществена заслуга тимът му да изпусне водачеството.
След почивката Левски беше по-добрият тим и справедливо изравни. В 60` Прохазка засече подаване на Цветкович и осъществя за 2:2, а това беше и крайният резултат в дербито.
Определено футболистите на Стамен Белчев би трябвало да са по-доволни от точката, откакто изключително през второто полувреме " алените " бяха тотално надиграни, а тимът насочи едвам 2 точни удара - головите. В Левски пък няма да са по никакъв начин удовлетворени, откакто за пръв път от мача с Ботев се позволяват два гола, които елементарно можеха да бъдат предотвратени.
Но огромният победител от дербито е Лудогорец. Воденият от Димитър Димитров - Херо отбор играе в понеделник, само че сигурно ще остане водач, като сега води с 2 точки на ЦСКА и 5 на Левски. Подробности четете В SPORTLIVE.BG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР