Дербито на Северозапада дава началото на 7-ия кръг в efbet

...
Дербито на Северозапада дава началото на 7-ия кръг в efbet
Коментари Харесай

Време е за дербито на Северозапада

Дербито на Северозапада дава началото на 7-ия кръг в efbet Лига. посреща в пикантен конфликт. Макар да нямат огромни искания в шампионата и двата отбора ще желаят да вземат трите точки в този мач и да зарадват своите последователи с триумф над локалния противник.

Преди изиграването на днешната среща съперниците са залепени един зад различен във краткотрайното класиране. Монтана заема 8-ото място с 8 точки в актива си, а Ботев е 9-и с точка по-малко. Това прави конфликта още по-интересен.

Любопитното е, че тези два тима не са имали доста срещи между тях в елита на България - изиграли са едвам 4 мача. В тях Монтана има леко преимущество от 2 победи, 1 тъждество и 1 загуба. За последно те се засякоха през сезон 2012/13.

Домакините могат да се похвалят, че нямат проблеми с контузени и осъдени играчи. Треньорът може да пусне най-хубавото, с което разполага. Очаква се той да заложи на Костов на вратата и пред него в отбрана триото Миланов, Ндайе и Керчев. Зехиров и Атанасов ще са в ролята на халф-бекове, а Узунов и Лагоа ще работят в средата на терена. В офанзива пък ще стартират, Домовчийски и Генов.

В Монтана ще липсват контузените и. Треньорът Никола Спасов се чака да пусне на терена Макенджиев под рамката и Башлиев, Йорданов, Цонков и Айтов в защита. Ангелов и Илиев ще са опорните полузащитници, а Георгиев ще работи като плеймейкър. Тасев и Минков ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Бари.

efbet Лига, 7 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - МОНТАНА

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Костов, Миланов, Ндиайе, Керчев, Зехиров, Атанасов, Узунов, Лагоа, Том, Генов, Домовчийски

МОНТАНА: Макенджиев, Башлиев, Йорданов, Цонков, Айтов, Ангелов, Илиев, Георгиев, Тасев, Минков, Бари

Стадион: " Христо Ботев ", Враца
Съдия : Станислав Тодоров
Начало: 18:45 часа

efbet Лига 7 кръг, петък 25 септември  Ботев (Враца) 18:45предстои  Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР