Депутатски въпрос относно една от мерките за противодействие на Африканската

...
Депутатски въпрос относно една от мерките за противодействие на Африканската
Коментари Харесай

Танева представя мерките за борба с чумата по свинете

Депутатски въпрос по отношение на една от ограниченията за противопоставяне на Африканската чума по свинете има към земеделския министър Десислава Танева, която ще взе участие в постоянния петъчен парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Към нея са заложени най-вече депутатски въпроси по време на контрола тази седмица. Един вицепремиер и шестима министри са включени в програмата за контрола.

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова ще дава отговор на въпрос по отношение на ограничения, които държавното управление ще предприеме за предварителна защита, битка и ограничение на недекларирания труд. Въпрос има към районния министъра Петя Аврамова. Колегата й финансов министър – Владислав Горанов ще отговори на депутатско по отношение на политиката на държавното управление за систематизиране на средствата от централния бюджет за общините.

Към здравният министър Кирил Ананиев има три въпроса в програмата за петъчния надзор. Сред тях и по отношение на трансплантацията на бял дроб в България. Три са въпросите и към просветителния министър Красимир Вълчев. Един от тях е по отношение на политики и промени в областта на образованието. Отново три въпроса в контрола има планувани към икономическия министър Емил Караниколов. Сред тях и подобен по отношение на Държавно дружество “Управление и стопанисване на язовири ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР