Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова написала критичен пост срещу Агенция

...
Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова написала критичен пост срещу Агенция
Коментари Харесай

„Тежката артилерия“ на ГЕРБ стрелнала по АПИ с публикация в интернет, после я изтрила

Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова написала сериозен пост против Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) във „ Facebook “. След това обаче го изтрила. Това разгласи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, написа Флагман.

На изключителна конференция в централата на партията той напомни, че предходната седмица е имало митинг на бизнесмени-строители против опозицията. Те упреквали Българска социалистическа партия, че плюела по сектора и че наричала бизнеса подкупен.

Браншовиците обаче не разбрали какво споделят от соцпартията, а то било неодобрение от системата, която ръководи европейските средства, както и от метода на строене и на одобрение на пътищата.

„ Провокиран бях да повдигна тази тематика от едно изказване през вчерашния ден на депутат от ГЕРБ - „ тежката артилерия “, жената-фурия, която написа: „ Три часа от Благоевград до София. АПИ, който почиства тая автомагистрала? Искам имена. Писна ми Борисов и ГЕРБ да са отговорни за всичко. “ Реших да дам отговор на тая дама, тъй като постът единствено два часа откакто беше написан, беше свален от общественото пространство. Защото би трябвало да имаш смелостта да задаваш въпроси и смелостта да получаваш отговори за тях “, разгласи Кирил Добрев.

След това се обърна задочно към въпросната депутатка от ГЕРБ: „ Г-жо Атанасова, тези, които строят българските пътища, същите ги и почистват. Тези са същите, на които дадохте 1,3 милиарда, с цел да си приберат техниката. Не питайте кой чисти, а питайте по какъв начин са извършени търговете. Защото, в случай че бяха извършени обикновено, в една естествена страна щеше да завоюват най-хубавите и пътищата щяха да са качествени и почистването нямаше да е на това равнище. “

Това е постът на Десислава Атанасова във " Facebook ". Тя е пуснала фотография от него в спор с други хора в мрежата за това дали го е изтрила или не. Справка на " Флагман " обаче сподели, че той не се вижда. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР