Депутатката от Демократична България Албена Симеонова заяви, че не ѝ

...
Депутатката от Демократична България Албена Симеонова заяви, че не ѝ
Коментари Харесай

Депутатка от ДБ откри връзка между терориста от Любеново и индустриалния коноп

Депутатката от " Демократична България " Албена Симеонова съобщи, че не ѝ е направило усещане, че търсеният с алена бюлетина англичанин е супер нарушител. " Обикновено момче изглеждаше. Не написа на челото му " аз съм терорист ", сподели тя в изявление по бТВ. И побърза да посочи:  " Министерство на вътрешните работи и ДАНС към този момент оповестиха, че нямам нищо общо с този човек ".

Тя разяснява упрека на ГЕРБ в пленарната зала, че е станала сътрудник на въздействие с този си контакт с терорист, като го назова " грозно нахлуване ". Симеонова откри като претекст за офанзивата законопроекта й за разрешаване на преработката на индустриалния коноп.
-->
" Аз съм представител на " Зелено придвижване " от " Демократична България ". Може би ние ще получим мандата, нали? Тук става въпрос за грозно нахлуване от страна на сътрудниците от ГЕРБ. Искам да кажа не на всички сътрудници от ГЕРБ, а едни избрани, които очевидно си бяха сложили за цел да създадат това. Аз съм човек, който се занимава с доста сериозна законодателна активност, един от главните закони, на който съм с съвносител, е Законът за разрешаване преработката на индустриалния коноп. Това не се харесва на всички ", счита Симеонова.

Симеонова изясни, че единствено е виждала 28-годишния британец, само че не може да каже, че го познава. Помогнала му е с превод от британски да си заплати тока и водата. Срещата е била в центъра на селото - в пощата.

Народната представителка от Зелено придвижване посочи, че е единственият човек в общината, който приказва британски, по тази причина оказва помощ на всички чужденци.

" От кметството се обадиха и споделиха - момчето желае да си заплати тока и водата. Почти нищо не сме говорили, този половин час, за който съм го виждала, му обясних по какъв начин се заплаща тока и водата и какъв брой време лишава да го причислят назад. Попитах го по какъв начин се е прибрал от София и той сподели - взех си такси. От аерогарата до Любеново - към 220 километра, сподели че е платил към 400 лева Това споделих и на службите, съдействала съм, дадох показания в ДАНС ", описа Симеонова.

На 10 януари при спецоперация в плевенското село Любеново беше арестуван британец, търсен за тероризъм от Интерпол. 28-годишният Дейвид Бодил се търси с алена бюлетина на Интерпол по искане на управляващите в Манчестър за подготовката на терористични дейности. В проблема беше забъркано и името на депутата от " Демократична България " Албена Симеонова, която е от село Любеново и има къща там.

  

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР