Депутатите отново дебатират задължителния зелен сертификат и идеята той да

...
Депутатите отново дебатират задължителния зелен сертификат и идеята той да
Коментари Харесай

Спорове за зеления сертификат в парламента

Депутатите още веднъж дебатират наложителния зелен документ и концепцията той да се изисква за влизане в Народното събрание, съобщи Фрог нюз. Пореден ден това е една от горещите тематики в пленарна зала. От трибуната се изричат депутати от всички парламентарни групи. Срещу концепцията остра е позицията на партия “Възраждане ”, които желаеха и референдум по тематиката.

Този въпрос изникна още в първия ден от работата на 47-мото Народно заседание, а депутати разясниха, че постройката на Народното събрание е със спеицален пропуск и не би трябвло да важат същите правила.

“Както хората, които вървят на ресторант, влизат в мола, пращат си децата на учебно заведение, по този начин и депутатите би трябвало да имат зелен документ. Не сме богоизбрани. С вашите гласове тази корекция може да бъде призната ”, уточни някогашният здравен министър от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов.

“Зеленият документ би трябвало да се махне сега напълно, тъй като убива огромна част от българския бизнес ”, уточни Тошко Йорданов от " ИТН ".

--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР