Депутатите от ВМРО реагираха на казаното от бившата директорка на

...
Депутатите от ВМРО реагираха на казаното от бившата директорка на
Коментари Харесай

ВМРО: Ще съдим Катя Матева за клевета

Депутатите от Вътрешна македонска революционна организация реагираха на казаното от някогашната директорка на отдел „ Българско гражданство” Катя Матева в предаването „ Тази сутрин”. Тя разгласи, че има доказателства, че Вътрешна македонска революционна организация и Красимир Каракачанов се устоят от продажба на българско поданство.
Катя Матева: Имам доказателства, че Вътрешна македонска революционна организация се устоя от продажба на българско поданство Не съм водила антибългарска политика, спазвала съм закона, сподели някогашният началник на отдел „ Българско поданство ” в Министерството на правораздаването
Пред bTV депутатите от партията оповестиха, че няма никакви доказателства против Каракачанов, а Матева ще бъде съдена за клюка.

„ ДАНС ще кажат има ли доказателства… Ако няма, господин Каракачанов ще я съди за клевета”, разяснява депутатът Александър Сабанов .

„ Твърдения на една жена на пазара мъчно могат да се разясняват. Къде са тия данни? Когато уличаваш някого в закононарушение, е добре да има доказателства. Иначе е донос”, сподели Александър Сиди .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР