Депутатите от Руската дума Сергей Миронов и Михаил Шеремет призоваха

...
Депутатите от Руската дума Сергей Миронов и Михаил Шеремет призоваха
Коментари Харесай

Руски депутати призоваха Путин да елиминира Зеленски

Депутатите от Руската дума Сергей Миронов и Михаил Шеремет приканиха президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да промени фокуса на " специфичната военна интервенция " и съществена цел да стане елиминирането на Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6834
,,Актовете на тероризъм не престават. Даря Дугина беше убита, Запорожката АЕЦ е бомбардирана... Нищо чудно специфичната военна интервенция да се окаже контратерористична операция``, разяснява Миронов, представен от Нюзуик.

По думите му главните цели във войната би трябвало да се трансформират и към този момент да се разисква физическото елиминиране на Зеленски, описвайки го като " водач на нацистка страна и основен терорист ".

От своя страна Михаил Шеремет съобщи неотдавна в изявление за РИА Новости, че Украйна се е трансформирала в " цитадела на интернационалния тероризъм ". Заместник-председателят на съветския парламент упрекна режима в Киев в " избиване на личното си население, разрушавайки мирни градове и нуклеарната централа в Запорожие ".

Той добави още, че Киев е " опасност за целия цивилизационен свят ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР