Депутатите от парламентарната група на БСП заявиха, че са против

...
Депутатите от парламентарната група на БСП заявиха, че са против
Коментари Харесай

БСП против Пловдивският панаир да бъде частна собственост

Депутатите от парламентарната група на Българска социалистическа партия обявиха, че са срещу Пловдивският панаир да е частна благосъстоятелност. „ То е национално благосъстояние ”, каза  депутата Иван Петков. Той напомни, че градската организация на Българска социалистическа партия Пловдив се е разграничила от дейностите на общинските съветници в Пловдив.

„ Още преди три месеца Градската организация на Българска социалистическа партия в Пловдив със свое решение, което беше изпратено до общинските съветници и медиите, сме се разграничили от хората, които влязоха в Общинския съвет от листата на Българска социалистическа партия. Не веднъж сме уведомили пловдивчани, а и през днешния ден желаеме отсам да заявим ясно, че това са лица, напълно следени от Георги Гергов.

Същото се случи и във Варна, където под диктовката на кмета Иван Портних, съветниците от ГЕРБ гласоподаваха да се върнат акциите на господин Гергов, а в този случай съветниците на Българска социалистическа партия бяха срещу ”, сподели Петков.

И добави – „ За това решение госпожа Нинова като вицепремиер изпрати писмо към регионалния шеф да се направи всичко допустимо, с цел да бъде спряна тази договорка. Беше заведено и дело в Административния съд. Направихме всичко допустимо да бъде сигнализирана и прокуратурата и към този момент дълги месеци от там няма никакъв отговор ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР