Депутатите от ГЕРБ предупредиха, че Бойко Борисов ще бъде премиер

...
Депутатите от ГЕРБ предупредиха, че Бойко Борисов ще бъде премиер
Коментари Харесай

ГЕРБ със страховита прогноза: Бойко Борисов ще управлява поне още три мандата

Депутатите от ГЕРБ предизвестиха, че Бойко Борисов ще бъде министър председател най-малко още три мандата. Това стана с декларация на парламентарната група във връзка паметната годишнина, обвързвана с рухването на Тодор Живков на 10 ноември 1989 година
Тя бе прочетена от депутата и някогашен кмет на Пловдив  Спас Гърневски, оповестява Флагман.

Той  направи последователен разбор на годините на прехода, като разкритикува някогашните комунисти за пороците на ръководствата след 1989 година

След това  с бравурен звук Гърневски стартира да хвали водача на ГЕРБ Бойко Борисов . Според него през 2009 година партията стартирала ръководството си, наследявайки обрулена страна. Въпреки „ комунистическата опозиция ” до през днешния ден страната била постоянен и почитан член на Европейски Съюз и неоспорим водач и съдружник на балканските нации.

Последва кулминационната точка: „ Построеното в първите два мандата на премиера Борисов докара до плодовете, които днеска се берат. Икономическият напредък е налице. При вкоренен 4% стопански растеж и предстоящ през 2018 година 105-106 милиарда БВП е явно за всички, че към края на мандата си държавното управление на ГЕРБ и „ Обединените патриоти ” ще извърши всички обещания, които даде. И като направи това, след държавно управление 1, 2 и 3 няма по какъв начин да не последва 4, 5, 6… ”

Спас Гърневски особено се обърна към депутата от „ Българска социалистическа партия за България ” Иво Христов, който разгласи, че 80% от българите са дебили.  Гърневски цитира думи на Александър Стамболийски, изречени „ от тази естрада преди 100 години ”.

Казаното от Стамболийски можело да се ревизира в аналите: „ За вас комунистите ще отводня Бургаското езеро и ще ви го оставя в него да си строите комунистическата страна и в случай че се пръкне нещо от нея, тогава ще мислим за комунизъм в България. Ама мощно се колебая, че ще съумеете ”.


След това Спас Гърневски заключи : „ Е, скъпи другари, както виждате към днешна дата, явно Александър Стамболийски е бил прав ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР