Депутатите от ГЕРБ не са били изненадани от това, че

...
Депутатите от ГЕРБ не са били изненадани от това, че
Коментари Харесай

Сачева: Топката е в Петков! Да внесе законопрокет за диверсификация на газ, ще пролучи подкрепата ни

Депутатите от ГЕРБ не са били сюрпризирани от това, че номинираният за министър председател Асен Василев върна проучвателния мандат несбъднат на президента. Това за съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в предаването “Офанзива” по NOVA NEWS.

“Начинът, по който Политическа партия се държеше със своите сътрудници не предполагаше те да седнат и да се схванат към съответни политическите цели. Особено стеснителен беше методът, по който Политическа партия се пробваха да отделят депутати от разнообразни парламентарни групи”, съобщи Сачева.

По думите й депутатите от партия ГЕРБ “винаги сме подавали ръка на Политическа партия по основни решения”. Като такива тя посочи войната в Украйна, проблема с районен съд Македония и актуализацията на бюджета.

“Бюджетът беше повече бюджет на опозицията, в сравнение с правителството”, съобщи Сачева. “Благодарение на него ще има помощи за бизнеса, ще има и обезщетения и нови ограничения за отопление”, добави тя.

Депутатът разяснява и Плана за възобновяване и резистентност като сподели, че от общо 63 ограничения, свързани с него, са изпълнени едвам три, а една от тях - благодарние на ГЕРБ. “Приемане на Закона за поощряване на заетостта е признат с помощта на опозицията”, сподели Сачева.

По-рано в събота водачът на ГЕРБ моли от Бургас за закон за 100% прилагане на природен газ, друг от съветския.

“Днес беше изработен този анонс от Бойко Борисов, тъй като бяха изказани опасения от Кирил Петков, че при едно служебно държавно управление ще се върнем още веднъж към зависимостта си от съветския газ”, изясни Сачева.

Тя съобщи, че ГЕРБ ще поддържа подобен законопроект, в случай че той бъде препоръчан от Кирил Петков.

“Ние от години сме работили за диверсификацията на газа у нас и по тази причина продължаваме в тази посока и казахме през днешния ден, че ще дадем поддръжка, в случай че се даде подобен законопроект, който изизква продължавнаето на диверсификацията на газ в България и на прекратяването на зависимостта от съветски газ”, сподели още Сачева и съобщи: “Топката е в полето на Кирил Петков! Нека той внесе подобен законопрокет и ще пролучи нашата подкрепа”.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР