Депутатите направиха промени в състава и ръководството на някои от

...
Депутатите направиха промени в състава и ръководството на някои от
Коментари Харесай

НС направи промени в състава и ръководството на някои от комисиите в парламента

Депутатите направиха промени в състава и управлението на някои от парламентарните непрекъснати комисии. Те гласоподаваха освобождението на Смиляна Нитова-Кръстева (ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “) като член на Комисията по конституционни въпроси и избраха Явор Божанков (ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “) да стане член на същата. Решението бе взето с 156 гласа „ за “, 8 „ срещу “ и 34 " въздържали се ", оповестяват от Българска телеграфна агенция.
Божанков бе освободен като член и заместник-председател на Комисията по правни въпроси. Като заместник-председател на комисията избраха Мая Димитрова (ПГ на " Българска социалистическа партия за България " ), а като член на същата - Смиляна Нитова-Кръстева. Предложението бе подкрепено от 165 депутати, 7 бяха срещу, а 36 се въздържаха при гласуването.
Народните представители избраха Гален Монев (ПГ на „ Български напредък “) за заместник-председател на Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество със 199 гласа „ за “, един „ срещу “ и трима " въздържали се ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР