Депутатите Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов от Възраждане

...
Депутатите Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов от Възраждане
Коментари Харесай

Възраждане и Румен Петков се озоваха в Москва в деня на смъртта на Навални

Депутатите Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов от " Възраждане " се оказаха на необявена аудиенция в Москва точно на втората годишнина от съветската инвазия в Украйна.

Заедно с тях е бил и Румен Петков от АБВ, съпровождан от съпартиеца си Владимир Маринов.

Българската " делегация " се оказва поканена на " Форум на поддръжниците на битката със актуалните практики на неоколониализма ", проведен от партията на Путин " Единна Русия ".

Въпросният конгрес е извършен в наличието на Дмитрий Медведев и се е провел сред 15 и 17 февруари - тъкмо когато пристигна новината за гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални, държан в безчовечен условия в затвор в Северна Русия. В същия ден, на 16 февруари пред форума е държал тирада и Сергей Лавров.



Румен Петков също е " почетен " с честа да направи ревю пред делегати от страни, измежду които попадат Беларус, Венецуела, Зимбабве, Китай, Куба, Лаос, Мозамбик, Мианмар, Никарагуа, Пакистан, Сирия, Таджикистан и така нататък

Сайтът " Фактор " заяви пръв за визитата на депутатите от " Възраждане ", за което до момента няма обществена информация от пресцентъра на партията.

Смъртта на Алексей Навални въобще не беше " отразена " в лидерска позиция на Костадин Костадинов или Корнелия Нинова (БСП) за разлика от другите политически партии в българския парламент.

От съветски, а не български обществени източници излиза наяве и каква е била програмата на Петков и " Възраждане ".
Те са се срещнали с Василий Иконников - член на Комисията по бюджета и финансовите пазари към горната камара на съветския парламент. Участвал и е първият зам.-председател на Комисията по обществена политика на Съвета на федерацията Александър Варфоломеев.Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов от " Възраждане " са отразени и в обява на " Дипломатическата академия " (към Министерството на външните работи на Русия). Знаково, уеб сайтът на организацията се " украсява " от " Орден на трудовото алено знаме ", присъден ѝ през 1984 година от президиума на Върховния съвет на Съюз на съветските социалистически републики.


В обявата излиза наяве, че депутатите от " Възраждане " са пристигнали в страната по покана на " Единна Русия ".

" Европейският съюз се държи като колония на Съединените щати. А ние желаеме мощен Европейски съюз, който да пази демокрацията, свободите и правата, икономическата и обществена сигурност и сигурността на Европа. А всичко това, без Русия е невероятно ", се споделя в прессъобщение на Румен Петков, който очевидно няма терзания от наличието си на форума на " Единна Русия ".

От фотосите на Форума се вижда, че Петков и хората от " Възраждане " са предпочели да седят на разнообразни позиции в залата - или са разпределени по този начин от съветските домакини.

(Медведев). Действащите депутати на Костадин Костадинов са настанени на един от последните редове.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР