Депутатите гледат на първо четене законопроекта за здравето и на

...
Депутатите гледат на първо четене законопроекта за здравето и на
Коментари Харесай

Депутатите гледат промени в Закона за здравето и ДОПК

Депутатите гледат на първо четене законопроекта за здравето и на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, съобщи кореспондент на БГНЕС.

И двата законопроекта са импортирани от ПП-ДБ.

Депутатите ще гласоподават и на първо четене: Два законопроекта за изменение и допълнение на Закона за железопътния превоз, единият импортиран от Димитър Найденов от Демократична България, а другият от Министерски съвет, Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за здравето, импортиран от Кирил Петков и група народни представители от ПП-ДБ и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, препоръчан от Росен Костурков и група народни представители от ПП-ДБ.

На второ четене ще бъдат подложени: измененията в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, импортирани от Божидар Божанов и група народни представители от ПП-ДБ, измененията в Закона за комерсиалния указател и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, импортирани от Министерски съвет, както и Законопроекта за одобрение на Споразумението за присъединяване на Република България в Програмата на Организацията за икономическо сътрудничество и раз за Украйна с непринуден финансов принос в размер 60 000 евро (117 350 лева.) сред Република България, от една страна, и Организацията за икономическо съдействие и развиване, от друга.

На второ гласоподаване ще бъде подложен и Законопроект за одобрение на Споразумението за основаване на интернационална Фондация „ Европейски съюз - Латинска Америка и Карибите “.

Освен това диспути се чакат по Законопроекта за одобрение на Споразумението сред държавното управление на Република България и Организацията на обединените народи за обучение, просвета и просвета (ЮНЕСКО). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР