Депутатите гласуваха оставката на министъра на земеделието Румен Порожанов и

...
Депутатите гласуваха оставката на министъра на земеделието Румен Порожанов и
Коментари Харесай

НС гласува оставката на Порожанов, избра Десислава Танева за земеделски министър

Депутатите гласоподаваха оставката на министъра на земеделието Румен Порожанов и избраха Десислава Танева за негов заместител. Порожанов подаде оставката си през вчерашния ден поради абсурда с непозволеното потребление на евросредства за създаване на къщи за посетители.

Вижте повече детайлности от директното включване на Марио Гаврилов.

Десислава Танева - министър на земеделието, храните и горите: Има доста проблеми и с тях би трябвало да се оправяме. Аз съм позната от предходния ми мандат в министерството, в браншовите организации, последвам политиките на открит разговор, програмата на ГЕРБ за сегашния мандат и в този смисъл, като стратегически планове и дейности, ще последвам тази стратегия.
Десислава Танева уточни, че Иванка Багдатова-Мизова, чийто телефонен номер беше посочен в публикация за къща за посетители, ще бъде освободена от поста заместник-председател на Държавна фирма „ Земеделие “.

Според Танева няма нищо изненадващо в нейния избор за министър, тъй като през целия си професионален път се е занимавала единствено със земеделие.

 Десислава Танева е новият министър на земеделието Десислава Танева е новият министър на земеделието
Със 121 гласа "за " и без спор в пленарната зала депутатите гласоподаваха оставката на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и избрах...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР