Депутати от антикорупционната комисия в парламента поискаха МВР да съдейства

...
Депутати от антикорупционната комисия в парламента поискаха МВР да съдейства
Коментари Харесай

Ексклузивно пред БНТ: Проф. Пламен Моллов - не съм се крил от антикорупционната комисия

Депутати от антикорупционната комисия в Народното събрание желаеха Министерство на вътрешните работи да спомага Пламен Моллов да пристигна в комисията и да опише предложил ли е рушвет на сегашния шеф на Агенцията по храните Христо Даскалов. Днес Моллов не се яви на плануваното чуване в комисията. Той обаче беше извънреден посетител в предаването на Българска национална телевизия " Още от деня ".

Търпеливо изчаках с цел да установя до каква степен ще стигне тази акция и мисля, че бяха минати всевъзможни граници, съобщи проф. Пламен Моллов.

Аз не съм се крил - изцяло съм учуден, че цялата държавна машина е впрегната против един естествен човек. По отношение на чуването в антикорупционната комисия - тази заран приказвах с нейния ръководител, беше спокоен и оправдателен диалог, в който изясних персоналните аргументи, по които нямаше по какъв начин да участвам през вчерашния ден на съвещанието и показах моята цялостна подготвеност идната седмица след понеделник, който и ден и час посочат, да се явя пред комисията и да кажа всичко, което мога да кажа, изясни проф. Моллов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР