Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев -

...
Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев -
Коментари Харесай

Депутатът-педофил Даниел Александров цъфна на протеста срещу бежанците

Депутатът, посочен като педофил от основния прокурор Иван Гешев - Даниел Александров, се появи на митинга против бежанците, който се организира сега в столичния квартал " Овча купел ", видя единствено Lupa.bg.



Даниел Александров

Припомняме, че Даниел Александров стана прочут е това, че се е опитал да прелъсти 14-годишно момиче. Срещу него имаше подадена тъжба за блудничество с малолетно дете. Оплакването бе от родителите на момичето, които 3 дни по-късно отдръпнаха жалбата, а Даниел се отхвърли от имунитета си.

Протестът е под надпис " Овча купел без боязън и принуждение ". Протестът стартира към 18:30 часа. Демонстрантите се събраха на паркинга на метростанция " Мизия ".



Протестиращите имат четири съществени претенции. Това са изместване на бежанския център, засилено полицейско наличие в региона, вечерен час за мигрантите и слагане на система за наблюдаване в квартала.



Припомняме, че в последните дни имаше няколко случая на принуждение в столицата с присъединяване на мигранти. Един от тях бе масово сборичкване в бежанския център в Овча купел. ГЕРВ-СДС поиска извънредно съвещание на СОС във връзка със сигурността в София.

Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР