Депутатът от Продължаваме промяната“ и бивш министър на вътрешните работи

...
Депутатът от Продължаваме промяната“ и бивш министър на вътрешните работи
Коментари Харесай

Бойко Рашков и ловната му дружинка вилнеят в гората, влачат прасета с джип

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ и някогашен министър на вътрешните работи Бойко Рашков е бил на лов в Хасковско, издават потресени читатели на организация ПИК, които сигнализират за безумията на ловната му дружинка.


Рашков дружно с някогашния народен представител от „ Български аграрни съюз “ в 40-ото Народно заседание Иван Стаматов и с кандидат-кмета на „ Продължаваме промяната “ в Маджарово Петър Петров се отдали през предишния уикенд на запой и на пукотевица по диви свине.

Според читатели на ПИК, които изпращат и фотоси от лова на някогашния вътрешен министър, е подаден сигнал на незабавния телефон 112. В сигнала е посочено, че някогашният аграрни народен представител Иван Стаматов, някогашният вътрешен министър, народен представител от „ Продължаваме промяната “ Бойко Рашков и още ловци два дни пияни ловуват без записка в държавен дивечовъден сектор „ Чифлика “ над Маджарово.

Има убити свине. Прасетата се влачат с джипа на Бойко Рашков.

Полицията в Маджарово ги крие, тъй като шефовете са назначени от Бойко Рашков, издават осведомени.

ПИК научи още, че в дивечовъдния сектор, който е стопанисван от огромна хасковска компания за обработка на метали, въпреки всичко се прави инспекция от Министерство на вътрешните работи и Министерството на земеделието. Веднага откакто са предизвестени за нея, Рашков и компания са се отдръпнали във вилата на Иван Стаматов, намираща се в дефилето на река Арда под Маджарово.

Припомняме, че Рашков е разпален ловец.в ловното стопанство на Ракитово край Велинград. Знае се, че бившиятвътрешен министър поддържа другарски връзки с Гювен, който е считан за един от най-близките предприемачи на Ахмед Доган.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР