Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Бойко Рашков поема

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Бойко Рашков поема
Коментари Харесай

Рашков пое комисията за службите , Трифонова оглавява подкомисия за потребителите

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Бойко Рашков поема председателското място в парламентарната Комисия за надзор над службите за сигурност. Това публично разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, като показа плана на решение, импортиран от парламентарната група.

Рашков ще управлява непрекъснатата комисия през тази пленарна сесия. До промяната на председателското място се стигна след отдръпването на Атанас Атанасов. От " Демократична България " показаха, че това е в символ на противоречие от оттеглената поддръжка от ГЕРБ и водача Бойко Борисов за промяна в службите.

Към парламентарната комисия по икономическата политика и нововъведенията е образувана непрекъсната подкомисия за отбрана на потребителите и ограничение на монополите.

В нея вземат участие представители от всяка парламентарна група и ще се ръководи от Десислава Трифонова от ГЕРБ-СДС.

Без диспути и единомислещо народните представители поддържаха на първо четене три законопроекта за промени в Закона за българското поданство, директно свързани с прецизиране на правната уредба, която контролира придобиването на българско поданство посредством натурализация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР