Депутатът от Нова реформа в Обединеното кралство Лий Андерсън пропусна

...
Депутатът от Нова реформа в Обединеното кралство Лий Андерсън пропусна
Коментари Харесай

Лий Андерсън не успя да гласува за законопроекта за Руанда, въпреки че публикува видеоклип във Facebook за това часове по-рано

Депутатът от Нова промяна в Обединеното кралство Лий Андерсън пропусна първото си огромно гласоподаване, откакто дезертира - когато не съумя да гласоподава за проекта на държавното управление за Руанда.

Бившият заместник-председател на торите, който се причисли към дясната група предходната седмица, не даде нито един глас, защото Камарата на общините анулира 10 ремонти на спорната скица в понеделник вечер. Неговото неявяване от фоайета за гласоподаване пристигна, макар че снима видеоклип сутринта, в който се приказва за законодателството.

В клипа за гласоподавателите, споделен на страницата му във Фейсбук, господин Андерсън сподели: „ Днес претрупан ден, отпътувам за Лондон по-късно, имаме законопроекта за Руанда, който се връща в Народното събрание, мисля, че има към 10 ремонти, които лордовете са създали, с цел да се забъркват с този законодателен акт. "

И депутатът от Ашфийлд, който напусна ролята си на заместник-председател на партията на торите през януари в символ на митинг против законопрое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР