Депутатът от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валентин

...
Депутатът от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валентин
Коментари Харесай

Депутат от патриотите нарече протестиращи ”лумпени и мутри”

Депутатът от Националния фронт за избавление на България (НФСБ) Валентин Касабов, който е и заместник-председател на парламентарната група на ”Обединени патриоти ”, назова през днешния ден участниците в митингите против цените на горивата „ лумпени и мутри “.
„ Вижте защо става въпрос. Кои са, какви са тези, които стачкуват? Голяма част са лумпени. Другата част са мутри. В момента разясня за тези, които сега блокират пътищата, автомагистралите и по този начин нататък. Кои са майките? Доколкото знам, дребна част от майките са там на митинга. Другите ги няма. Другите се вършат на майки или по този начин нататък “, сподели той.

А съпартиецът му Петър Петров, който също е народен представител, упрекна част от майките, които стачкуват с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, че не споделят цялата истина и манипулират обществеността.

„ Тези майки, които не споделят истината… че те получават задоволително помощи, до момента в който децата са до 18 години и желаят да получават тези помощи и по-късно. Те би трябвало да кажат, че получават, до момента в който станат 18-годишни задоволително помощи, и това да е ясно на жителите. Те не го знаят. Аз също съм с осем болта в гръбнака си. Аз здрав ли съм, съгласно вас? “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР