Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов заяви пред журналисти,

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов заяви пред журналисти,
Коментари Харесай

ИТН ще прави демократичен протест в парламента другата седмица

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов съобщи пред публицисти, че " гласът на опозицията би трябвало да се чува и той ще бъде чут още идната седмица, когато Има Такъв Народ ще спре неуместните хрумвания за смяна в Конституцията посредством естествен либерален митинг в пленарната зала ".

" Другата седмица ще забележим, в случай че има съвещание във връзка с Конституцията, тогава ще видите нов митинг от страна на Има Такъв Народ в зала ", уточни депутатът, представен от Българска телеграфна агенция.

Балабанов сподели, че няма да блокират бюджета.

Както е известно, заради неналичието на кворум ръководителят на Народното събрание Росен Желязков приключи днешното съвещание. След 15 минутна отмора бе изработен втори опит за регистрация, при която в зала бяха 68 народни представители. 

Балабанов напомни за думите си пред медии, че през днешния ден няма да има съвещание, защото има коледно празненство на Движение за права и свободи, и добави, че фактически са имали такова. Доколкото разбрах, на огромната коледна софра са участвали и ГЕРБ, „ Продължаваме Промяната “, сподели депутатът от Има Такъв Народ.

Според него са се забавлявали много съществено и по тази причина не са съумели да станат в точния момент за днешното съвещание. Ние от опозицията бяхме на линия, тъй като имаше да се одобряват значими за обществото неща, означи депутатът на Има Такъв Народ. Попитан за какво не са ги приели през вчерашния ден, Балабанов уточни, че през вчерашния ден е имало изявен митинг от страна на опозицията и през днешния ден са пристигнали в името на това да се одобряват. Но ръководещите подходиха несъстоятелно и нелогично по отношение на българското общество, употребявайки нощта за коледни празненства, вместо да дойдат и заседават, разяснява депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР