Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов покани на ринга

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов покани на ринга
Коментари Харесай

Балабанов от ИТН скочи на Ицо Хазарта

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов предложения на кръга сътрудника си от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта. Във фейсбук той разгласи сензационно, че точно министър председателят Кирил Петков и вицето му Асен Василев желали да продължат инхаус процедурите за ремонтите на пътищата, както и че те персонално ги предложили.

Скандалът с напускането на Има Такъв Народ от четворната коалиция бе жарък откакто стана ясно, че минситърът от квотата на Слави-Трифоновата партия Гроздан Караджов е изискал близо 4 милиарда лв. за разплащане на компании от " мафиотския кръг ", както се изрази Петков. Впоследствие Караджов отррече всички обвинявания от министър председател.

, че " кой, каквото и да ви приказва, знайте, че става дума за пари ", което очевидно възпали Балабанов. Водещият в кабеларката на Дългия и един от членовете на делегацията на Петков в Украйна изсипа куп риторични въпроси към рапъра в отговор на неговото съобщение за мръсни ползи у групата на Има Такъв Народ в Народно събрание:

" Разбрах, че моят сътрудник в Парламента Христо Петров- Хазарта е споделил, че каквото и да се приказва " става дума за пари ".

С него стоим всеки ден в този Парламент съвсем един до различен. Уважавам го и му съчувствува поради свободната уста, с която редеше рими през годините. Притеснително е, че в този момент му се постанова да употребява опорки, които са в опит да отделят публичното внимание от истината, която докара мъката. Може и да не знае, не знам.

Преди време не знаеше, че е попаднал на избирателен концерт на ГЕРБ. Днес, може би, не знае, че е попаднал измежду хора, които вършат ежедневни опити да продадат историята ни и да дооткраднат едни пари.

Дали господин Петров знае за концепциите на господин Петков за Северна Македония?

Дали господин Петков знае, че инхаус процедурите са по предложение на господин Петков и господин Василев?

Дали господин Петров знае, че през два реда зад него, негов сегашен сътрудник беше в ГЕРБ?

А, че сегашен вицепремиер, беше консултант в кабинета на ГЕРБ?

Дали господин Петров знае, че господин Лорер е назначил жена си при господин Василев?

Дали господин Петров е удивен от министъра на Културата?

Дали господин Петров е чел като законодател входирания закон от Политическа партия за КПКОНПИ, който е преписан от остаряла концепция на ГЕРБ, и то с неточности?

Дали господин Петров знае, че неговия човек в Министерство на финансите тика България към банкрут?

А, КОЛЕГА, знаеш ли? "  

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР