Депутатът от ГЕРБ Тома Биков обясни смяната на министъра на

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков обясни смяната на министъра на
Коментари Харесай

Смяната на Ангелкова - опит на ОП да приложат идеите си за туризма

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков изясни промяната на министъра на туризма Николина Ангелкова с вицепремиера Марияна Николова с опит на Обединени патриоти, които имат по-различно виждане за туризма, да приложат някои от концепциите си.

В студиото на Българска национална телевизия от Народното събрание Биков похвали Ангелкова за работата й като министър на туризма, само че уточни, че когато се вършат едни промени в държавното управление, в диалозите вземат участие и съдружните сътрудници. Според него претекстовете за оставките на четиримата министри били годни, а политическата цел - да се покаже, че министър председателят Бойко Борисов взима главните решения.

" Не е Делян Пеевски, не е Движение за права и свободи и всевъзможни други конспирации. Правим го с политически дейности , а не с политически приказки, както е в средите на опозицията ", увери Тома Биков.
 Оставките нямало да дадат нов живот на кабинета
Оставките нямало да дадат нов живот на кабинета

Александър Маринов: Партийният нарцисизъм би бил добър, в случай че партиите у нас мислят рационално

По думите му Българска социалистическа партия влезнали доста рано в предизборна акция, помпат се едни други и се повтаря " сценката " през годините . Действията с оставките се вършат, с цел да се види къде е ГЕРБ, с кого желае да ръководи и че е партията е подготвена да се раздели с всеки, само че не и с гласоподавателите си. ГЕРБ са подготвени да отхвърлят всевъзможни подозрения за подмолни сделки.

Тома Биков не знае дали напрежението с митингите ще се понижи, тъй като страната ни се намира в предизборна акция . Една огромна част от протестиращите са с чисто желание и сърце, само че не знаят, че са включени в акцията на разнообразни политици, посочи депутатът.

До огромна степен се намираме в два акции - за президентски и парламентарни избори. " Господин Радев поддържа с всички сили БС П, тъй като, в случай че опозицията завоюва парламентарните избори, ще желае втори мандат. " Всичко това са едни красиви опаковки, които не можем да ги назовем красиви, само че ще ги забележим след няколко месеца ", съобщи Биков.

ГЕРБ няма да желаят импийчмънт за президента, тъй като това би добавило на президента облика на жертва . Тома Биков недоумява за какво президентът слага под общ знаменател всички хора и ги назовава " мутри ". Биков е уверен обаче, че Радев щял да заплати политическа цена за тези свои думи още на президентските избори.

" Сценарият, който се пробва да реализира президентът, е под неговата закрила да образува коалиция сред Българска социалистическа партия , Демократична България и Движение за права и свободи под маската на Конституционната промяна, която ще се реализира през договаряния с нас ", сподели още Тома Биков.

Според него нито едно служебно държавно управление няма да може да вземе нито една вярна мярка против ковид . ГЕРБ не желае предварителни избори, с цел да не въвлича страната в политическа рецесия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР