Депутатът от ГЕРБ-София и координатор на партията за 24 МИР

...
Депутатът от ГЕРБ-София и координатор на партията за 24 МИР
Коментари Харесай

Евгения Алексиева и представители на ГЕРБ-Панчарево се срещнаха с жители на Кривина, Казичене и Кокаляне

Депутатът от ГЕРБ-София и координатор на партията за 24 МИР в столицата Евгения Алексиева и представители на ГЕРБ-Панчарево се срещнаха с поданици на селата Кривина, Казичене и Кокаляне.

В срещите взеха присъединяване общинският консултант Ваня Тагарева, кметът на регион Панчарево Димитър Сичанов и кметовете на обитаемоте места в регионите.

По време на срещите представителите на ГЕРБ обясниха детайлности към почналата акция на Столична община по стратегия „ Life “ и Оперативна програма „ Околна среда “, посредством която гратис ще бъдат сменени старите печки на твърдо гориво с такива, които се отопляват на пелети или газ. Проектът цели да усъвършенства атмосферния въздух и да понижи нездравословните излъчвания.



Обсъдени бяха идните начинания, осъществените планове в обитаемоте места и тези, които ще започват в регионите. Акцент бе подложен върху изгодите за България от участието в Европейския съюз и методите, по които европейските средства са съдействали за построяването на актуален образ на другите райони.

Присъстващите на събранието изрекоха мнение, че с помощта на постоянното ръководство на ГЕРБ се осъществят голям брой инфраструктурни планове, които спомагат за развиването на общините. Представителите на ГЕРБ ще продължат срещите лице в лице с жители, на които показват положителните образци от ръководството на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР