Депутатът от БСП Красимир Янков, който се облизваше за поста

...
Депутатът от БСП Красимир Янков, който се облизваше за поста
Коментари Харесай

Чудовищна лакомия за власт! Депутатът от БСП, който се гласеше да седне в стола на Цветанов, с абсурдна атака срещу Борисов!

Депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков, който се облизваше за поста вътрешен министър, или е изгубил визия за действителността, или е разрешил на лакомията за власт да завладее душата му. След изритването му от Изпълнителното бюро на Столетницата, Янков има прекомерно доста свободно време и е решил да го уплътни с неуместна офанзива против страната във връзка трагичните събития към отвличането на Адриан Златков.

И тъй като скромните на Янков не му разрешават да се изяви с ефикасни законодателни ремонти в интерес на жителите, той е решил, че най-сетне ще бъде видян, в случай че удари в тил премиера Борисов.

Но не да го удари за неспазен ангажимент или несвършена работа, а да излее цялостен бидон текстова скраб против министър-председателя. И то за обяснението му по bTV, че не е отишъл до постройката на Министерство на вътрешните работи в деня на похищението на Златков-младши, с цел да не го виждат главорезите, които са забъркани в закононарушението.


" Какво е ръководството на страна, в която премиера се тормози, че някаква незаконна група може да наблюдава напредването му и предприеманите от него дейности? " , изцепва се Янков, безгрижно опнат във фотьойла си. А по-късно пръстите му ретранслират мисловната му активност със заключението: " Очевидно за сигурността си през днешния ден няма гаранции никой заможен човек. Вероятно на превантивна отбрана не може да се разчита щом министър-председателя привиква секрети щабове с цел да се прикрива това, че страната е длъжна да предприеме масирани и безапелационни дейности и в къси периоди да бъдат разкрити и обезвредени лицата направили тежко престъпно закононарушение – похищение ".

Другарят Янков явно не е удовлетворен, че Адриан е жив и здрав, а татко му Тони персонално благодари на Борисов и службите за следствието по случая, по което може да има развръзка още на следващия ден.

Очевидно, другарят Янков бърза преди настъпването на утрешния ден. Само и единствено, с цел да уязви Борисов и камерите да го виждат. Току виж и него поканили за събеседник в кабеларката на ходещия скункс Венелин Петков.


Другарят Янков очевидно много е подценил публичната памет, откакто не си дава сметка по какъв начин бандата за отвличания " Наглите " похити 14 мъже и дами, разстреля двама от своите и разруши десетки човешки ориси. И това се случи по времето на вътрешния министър Михаил Миков, към който се въртеше другаря Янков, с цел да получи място в депутатските листи и през днешния ден да ни се лези от обществените мрежи.


" Наглите " бяха оковани с решаващата интервенция на страната в лицето на премиера Борисов и вътрешния министър Цветанов.

Добре е другарят Янков да си даде сметка за тези безспорни обстоятелства, да си ги запише на лист, който да сложи към магнитите на хладилника си.

Вярно е, че българската политика е замязяла на битак.

Но за другаря Янков ще е по-полезно преди да отвори хладилника деликатно да прочете записките за дейностите на Министерство на вътрешните работи по времето на неговия сподвижник Миков.

Добре е също по този начин другарят Янков да следи новините през идващите дни. И да откри в себе си сили да се извини за безотговорните си приказки.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР