Депутатът от БСП Драгомир Стойнев оттговори на лидера на ГЕРБ

...
Депутатът от БСП Драгомир Стойнев оттговори на лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: На Бузлуджа ни липсваше суджука на ГЕРБ. Всички знаем, че правителството няма да изкара мандата

Депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев оттговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който разкри, че " левицата " се е събрала да хапне и пийне на Бузлуджа.

" Липсваше ни суджука на ГЕРБ. Очаквахме да се включат, само че го пазят единствено за себе си. Веселието бе неописуемо и по тази причина толкоз доста хора пприсъстваха на този празник. Ако и вие, госпожо Цънцарова, щяхте да се забавлявате, тъй като и вие сте човек. Хората видяха Корнелия Нинова освен като водач, а и като човек ", сподели той пред водещата на утринния блок на bTV Мария Цънцарова.

Той разкри и какво, съгласно него, значи думата " тайфа ", с която Нинова дефинира ГЕРБ. " Шайка е литературно определение на управлението на ГЕРБ, обещано от Антон Тодоров, който е техен член. Има доста сигнали за провеждането на схеми, давам за образец случая с ЧЕЗ ", разяснява той и се учуди на думи на Борисов: " Кога са ни давали три пъти мотиви да управляваме? Това, че Борисов не може да изкара един цялостен мандат, не е проблем на Българска социалистическа партия. Защо не сме се възползвали от рухването им? Трудно се оправяме с изборния ден, в който операциите ги има доста. ГЕРБ са една машина за гласоподаване, само че като приказваме за политика и възстановяване на живота на хората, са кръгла нула. Всички знаем, че това държавно управление няма да си изкара мандата. 1,5 милиона са гласували за 4 партии, а Българска социалистическа партия е 1 милион сама. За 10 години главните ти цели да са инфраструктурата е смешно. При състояние, че народът се изселва, а младите не могат да сбъдват фантазиите си тук, опазването на здравето е под всякаква рецензия, а обравозанието ни - младежите са най-неграмотните в Европейски Съюз. Избори ще има напълно скоро, колкото се може по-скоро, толкоз по-добре. Напълно съм уверен, че идващият път ще спечелим изборите. Резултатите от изследванията на социолозите си е тяхна работа. Нашата работа е да вървим измежду хората и да ги убедим, че може да се показа една по-добра политика ", съобщи Стойнев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР