Депутатът Любомир Каримански заяви пред Нова Нюз, че партията му

...
Депутатът Любомир Каримански заяви пред Нова Нюз, че партията му
Коментари Харесай

В ИТН са готови да седнат да преговорят с БСП и ДБ

Депутатът Любомир Каримански съобщи пред " Нова Нюз ", че партията му " ИТН " са подготвени да седнат на масата за договаряния с Демократична България или Българска социалистическа партия. 

Според него би трябвало да стартира промяната в обществения бранш.  " Важно е по какъв начин ще подкрепим действителния бизнес и неговата финансова основа. Ако специалисти могат да предложат средносрочни или дълготрайни контракти в енергетиката, които да подсигуряват потреблението на тока и газа в идващите месеци и години, няма да има значение дали договорът е с " Газпром " или са диверсифицирани източници " счита той.
" Ще има по-малко обществено напрежение, в случай че Демократична България са договарящи ", изясни Каримански.

Според него би трябвало да стартира промяната в обществения бранш. " Важно е по какъв начин ще подкрепим действителния бизнес и неговата финансова основа. Ако специалисти могат да предложат средносрочни или дълготрайни контракти в енергетиката, които да подсигуряват потреблението на тока и газа в идващите месеци и години, няма да има значение дали договорът е с " Газпром " или са диверсифицирани източници " счита той.

По думите му постовете не са най-важното нещо, а каква стратегия ще се извършва.

" Важно е да бъдат осъществени нужните промени. Нямам никакъв проблем да разисквам въпроси с сътрудниците от Политическа партия. Ако имаме задоволително причини и ясна стратегия, можем да намерим компромис ", уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР