Депутат е обвинен в ругатни на портиер на Камарата на

...
Депутат е обвинен в ругатни на портиер на Камарата на
Коментари Харесай

Депутат е обвинен в псувни срещу портиера на Камарата на общините по време на ключови гласувания в Руанда

Депутат е упрекнат в хули на пазач на Камарата на общините по време на основни гласувания на законопроекта за Руанда на Риши Сунак.

Това се случи, когато депутатите анулираха 10 обособени промени на законодателството по време на поредност от гласувания в Камарата на общините, до момента в който министър председателят се бори да трансферира разграничителния законопроект преди Великденската почивка.

Но по време на гласуването в понеделник вечерта заместник-председателят сър Роджър Гейл сподели на залата: „ Информиран съм, че довечера член е псувал един от портиерите, който по мои указания заключва вратите. “ Сър Роджър предизвести, че в случай че лицето бъде разпознато, „ последствията ще бъдат доста тежки “.

Законопроектът за Руанда в този момент ще бъде върнат назад в Камарата на лордовете по механизъм, прочут като „ пинг-понг “. Ако сътрудниците продължат да упорстват за своите промени, приемането на законопроекта може да бъде отсрочено до след Великденската почивка в удар за господин Сунак.

Сред 10-те поп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР