Депозитите в банките отдавна не носят доход, защото лихвите по

...
Депозитите в банките отдавна не носят доход, защото лихвите по
Коментари Харесай

Къде да инвестираме заделените пари в криза

Депозитите в банките от дълго време не носят приход, тъй като лихвите по тях са извънредно ниски. Ценните бумаги са някакъв вид, само че по време на война състоятелността на фирмите е нестабилна. Недвижимите парцели са добра инвестиция, само че не се знае, докога ще продължат да порастват цените им.

" От изконни времена хората в България влагат в такива спешни моменти в скъпи метали ", показа в изявление за Радио Варна доцент Йордан Иванов, който разясни в какво е най-ниско-рисково и стабилно-доходно да се влага. 

За разлика от всеки различен инструмент, в който може да е влага, скъпият метал резервира покупателната стойност на парите, безапелационен е специалистът. 

 istock istock
Криптовалутите добиват огромна известност през последните години и от ден на ден се постановат измежду разновидностите за вложения, уточни Иванов и добави, че доста банки са се ориентирали към потребление на цифрова валута.

Изборът за това в какво да влагаме е строго самостоятелен, споделя Иванов. По димите му инвестицията в неподвижен парцел в актуалната обстановка е по-рискова от тази в криптовалута. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР