Денят вещае ново начало за една от зодиитие, казват звездите. ОвенДенят

...
Денят вещае ново начало за една от зодиитие, казват звездите. ОвенДенят
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите ще получи шанс за ново начало

Денят вещае ново начало за една от зодиитие, споделят звездите. 

Овен

Денят е подобаващ за спокойни занимания. Жизненият Ви капацитет е намален и не би трябвало да надценявате своите благоприятни условия. Не са за препоръчване съществени физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това през днешния ден е извънредно уместно време за срещи с родственици и развлечения в фамилен кръг. Трябва да се признае, че няма доста да Ви върви, та по тази причина от тези, работи, за които би трябвало да разчитате на шанс, е по-добре да се откажете. Може да очаквате триумф, в случай че разчитате единствено на себе си.

Телец

За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разпускане’ не се плануват. Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.
 

Близнаци

Предстоят Ви едновременно няколко забавни и многообещаващи оферти, а здравият разсъдък и опит вероятно ще подскажат, кое от тях би трябвало да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови сътрудници. Помнете, че през днешния ден единствено Вие имате същинска визия за своите благоприятни условия, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват вести, отнасящи се за другари и далечни родственици. В живота Ви всичко е изцяло устойчиво, само че се чувствате поблазнени от мисълта, да се намесите в непозната работа. Въздържайте се от сходни действия, тъй като за никого няма да са от изгода.
 

Рак

Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.
 

Лъв

Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.
 

Дева

Съвместният труд през днешния ден няма да Ви сближи с нищо – единствено ще провокира неспокойствие. Така че в случай че в проектите Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете взаимния отдих. Това дори е и по- прелестно...
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
 

Скорпион

Ако приказваме по същина, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от договарянията, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Ако се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение, изцяло евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат.
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.
 

Водолей

Разбира се, че е прелестно да бъдете самостоятелни, само че от време на време Ви се желае да усетите уюта и комфорта от пребивяването в група от съидейници. За благополучие, имате доста ексцентрични сродни души, които може да повикате, в случай че Ви стане скучно, или се затъжите за компания. Смешните истории от предишното, радостното настояще и предвкусването на взаимните бъдещи развлечения - тъкмо това е, което Ви е нужно през този ден.
 

Риби

За Вас денят е изцяло сполучлив, въпреки че не е лишен от грижи и задължения. Той е обвързван с поява на нови хрумвания, замисли и цели. Вашите проекти ще стават все по-смели, а и увереността Ви в личните сили ще нараства. Може да започнете работа по значим план, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че сантименталното въодушевление през днешния ден няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе доста приятни любовни прекарвания. Възможно е помиряване след някаква препирня, или възобновяване на отношение с човек, който Ви е доста безценен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР