Денят след втория тур на изборите - понеделник, ще е

...
Денят след втория тур на изборите - понеделник, ще е
Коментари Харесай

Директорите решават дали понеделник ще е учебен или присъствен за учениците

Денят след втория тур на изборите - понеделник, ще е или образователен, или присъствен за учениците, като решението ще зависи от шефовете.

" Училищата вземат решение според от това какъв брой време им е належащо да основат организацията. Две стаи би трябвало да се изчистят и подредят, това може да стане относително бързо, да стартират малко по късно, с малко понижение на часовете и да проведат образователен ден, даже учебното заведение да учи на две смени. Но има учебни заведения с доста огромен брой секции, където това е невероятно да се направи за един, два или три часа ", изясни министърът на образованието Красимир Вълчев.
Учениците - на посещаване в музеите в деня след вота Понеделник е разгласен за неучебен, само че присъствен в учебните заведения, в които има изборни секции
Припомняме, че в понеделника след първия тур на изборите общинските музеи и галерии оповестиха вход свободен или алегорична такса, с цел да могат повече възпитаници да ги посетят. В някои учебни заведения имаше състезателен полуден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР