Денят ще започне със слънчево време, но около обяд и

...
Денят ще започне със слънчево време, но около обяд и
Коментари Харесай

Времето: Предимно слънчево с краткотрайни валежи в югозападните райони

Денят ще стартира със слънчево време, само че към обяд и в следобедните часове над югозападната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, сочи прогнозата на прогнозата на Националния център по метеорология и хидрология. На обособени места в тези региони ще превали краткотаен дъжд. В Югоизточна ще духа сдържан до мощен вятър, който ще отслабне по здрач. Максималните температури ще доближават до 29-34 градуса, а в София към 27 година

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, която на доста места ще бъде съпроводена с краткотрайни превалявания. Вятърът ще бъде до сдържан. Максимална температура на 1200 метра ще доближава до 20 градуса, а на 2000 метра – към 14 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, като за областите Бургас, Варна и Добрич е разгласен жълт код за мощен вятър над морето и неспокойствие. Максимални температури ще бъдат сред 29 и 31 градуса. Температурата на морската вода ще е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. 

Днес слънцето изгря в 06:28 часа и ще залезе в 20:35 часа. Продължителността на деня ще бъде 14:07 часа.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР