Денят отново започна с мъгли и ниска облачност в равнините,

...
Денят отново започна с мъгли и ниска облачност в равнините,
Коментари Харесай

Мъгливо в равнините, слънчево в планините

Денят още веднъж стартира с мъгли и ниска облачност в равнините, имаше и валежи в утринните часове. Следобед видимостта ще се усъвършенства, а оптималните температури ще са най-вече сред 12 и 17 градуса, в югозападните райони- до 21 градуса.

В планините ще има повече слънчеви часове. Вятърът ще е слаб до сдържан от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 метра – към 9 градуса.

И на следващия ден в равнините ще бъде мъгливо или с ниска облачност. На обособени места в южните и източните региони ще преръми. Над планинските региони ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 4 и 9 градуса, в обособени котловини - към 0 градуса, оптималните ще са сред 13 и 18 градуса.

До края на тази седмица основна смяна на времето не се чака. Преди обяд в равнинната част от страната ще е облачно и мъгливо, следобяд облачността ще понижава и видимостта ще се усъвършенства. Повече слънце ще има в планините. Максималните температури ще са най-често сред 13 и 18 градуса, а преобладаващите минимални ще са сред 2 и 7 градуса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР