Денят на благодарността е само след дни, а с него

...
Денят на благодарността е само след дни, а с него
Коментари Харесай

3 начина да намалите дълга по кредитната карта преди празниците

Денят на благодарността е единствено след дни, а с него и празничният сезон 2023 година Въпреки че празниците могат да бъдат занимателни, радостни и изпълнени с обич време, те също могат да бъдат... скъпи. И евентуално ще бъдат още по-скъпи за тези, които към този момент се оправят с задължения с високи лихви по кредитните си карти. С настоящите лихвени проценти по кредитните карти, които се движат към 20%, мнозина се оказват затънали във финансов коловоз тъкмо преди празничния сезон, когато парите са най-необходими.

За благополучие има някои безвредни и надеждни способи кредитополучателите да си стъпят на краката, като понижат дълга си. Това няма да стане за една нощ, само че може да стартира да се случва в този момент, като ви дава един детайл по-малко, за който да се тревожите преди празниците.

Започнете да проучвате вариантите си за облекчение на задължения тук, с цел да научите повече.

3 метода да намалите дълга по кредитната си карта преди празниците

Ето три ефикасни метода да започнете да намалявате дълга по кредитната си карта.

Използвайте облекчение на дълга услуга

Компаниите за облекчение на задължения могат да обезпечат скъпа услуга за потребителите през цялата година, само че изключително в този момент. Те могат да оказват помощ най-вече посредством две разнообразни тактики. С единия те непосредствено договарят с вашите кредитори, с цел да реализиран сума за споразумяване, която и двете страни са комфортни. Тази цифра би трябвало да е по-ниска от тази, за която бихте били на куката без компанията за облекчение на задължения.

Но те също могат да оказват помощ, като консолидират дълга ви в един, по-управляем заем. Като консолидирате дълга си като цяло, ще имате едно заплащане, което да вършиме всеки месец едновременно, вместо няколко с разнообразни падежни дати. Освен това нормално ще можете да го консолидирате в заем с по-ниска ставка от тази, която плащате по другите си разнородни задължения по кредитна карта.

Научете повече за това по какъв начин една компания за облекчение на задължения може да ви помогне тук през днешния ден.

Помислете за концерт с въздържан приход

Въпреки че намирането на друга работа постоянно може да ви помогне да свържете двата края (и да намалите дълга), то може да не постоянно е практично, изключително по време на безредния празничен сезон. Но има концерти, които изискват доста малко присъединяване от ваша страна.

Има разнообразни специалности с пасивни приходи, които можете да упражнявате сега, вариращи от взимане на платени изследвания онлайн до наемане на части от вкъщи ви до гледане на домашни любимци или продажба на неизползвани движимости онлайн. Въпреки че не е наложително да станете богати с някаква алтернатива, всеки спомагателен $ оказва помощ, изключително когато можете да употребявате тези средства, с цел да платите дълга си.

Създайте акаунт и започнете да участвате в платени изследвания онлайн в този момент. < /p>

Преразгледайте бюджета си

Въпреки че всички ние може да мислим, че вършим всичко допустимо, с цел да спестим пари и да изплатим задължения, евентуално има място за усъвършенстване. Така че мощно преразгледайте бюджета си. Потърсете способи, по които можете да харчите по-малко, с цел да получите повече (помислете за извършване на покупки на едро в огромен склад). Но също по този начин потърсете неща, които ще ви е комфортно да отрежете, в случай че това значи спомагателни пари в джоба ви, които по-късно да употребявате за заплащане на дълг.

Честото хранене на открито и утринното кафе може да не наподобяват доста сега, само че те се прибавят ден след ден и седмица след седмица. Преосмислете дали имате потребност от тези продукти или можете да издържите през празниците, с цел да употребявате вместо това освободените пари за заплащане на дълг? Може да се изненадате какъв брой повече пари би трябвало да употребявате.

Изводът

Въпреки че това са три метода за понижаване на дълга по кредитна карта преди празниците, те не са единствените способи. Има безчет благоприятни условия за избор, само че най-важното е просто да започнете. С празничния сезон, който стартира, ще желаете да имате повече пари, които да харчите за обичаните си хора и по-малко да отивате към скъпи задължения. Но с цел да постигнете първото, ще би трябвало да отрежете второто. Няма време като сегашното да започнете. Започнете да проучвате своите благоприятни условия за облекчение на задължения онлайн в този момент и възстановете финансовото си здраве в този момент, с цел да можете да започнете 2024 година вярно.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР